BookBeat ilmaiseksi

BookBeat on melko uusi striimauspalvelu, jossa voit striimata mitä erilaisimpia ääni- ja e-kirjoja kiinteällä kuukausihinnalla, aivan kuten Storytelissä. Alla kerromme kaiken tarpeellisen BookBeatista ja siitä, kuinka voi kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Kokeile BookBeatia 14 päivää ilmaiseksi

BookBeat 14 päivää ilmaiseksi

BookBeat maksaa 16,90 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Kokeilujakso muuttuu automaattisesti maksulliseksi tilaukseksi 14 päivän kuluttua. Jos et halua jatkaa tilausta maksullisena, voit irtisanoa tilauksen helposti ennen kokeilujakson päättymistä. BookBeatin kokeileminen ei siis maksa sinulle mitään, ja niin voit kokeilla, onko BookBeat sinulle sopiva palvelu.

Tietoa BookBeatista

BookBeat perustettiin vuonna 2015 osana Bonnier-yhtiötä. BookBeat tarjoaa siis pääsyn koko Bonnier-kustannuksen ääni- ja e-kirjojen digitaaliseen valikoimaan mutta myös useiden muiden kustantamoiden valikoimiin. Palvelu perustettiin vuonna 2015, mutta se aloitti varsinaisen toimintansa vasta vuonna 2016. Suomen lisäksi BookBeat toimii useissa muissa maissa (mm. Ruotsissa ja Saksassa). BookBeat on nykyään digitaalisten ääni- ja e-kirjojen suurimpia toimittajia yhdessä Storytelin ja Nextoryn kanssa.

Ääni- ja e-kirjoja BookBeatissa

Kuten jo aiemmin mainittiin, BookBeat tarjoaa pääsyn Bonnier-kustannuksen koko valikoimaan sekä pääsyn monien muiden kustantamoiden valikoimiin. BookBeat sisältää kymmeniä tuhansia ääni- ja e-kirjoja aina dekkareista fantasiaan. Muutamia valikoiman suosituimpia kirjoja ovat

  • Harry Potter ‑kirjat
  • Lars Keplerin dekkarit
  • Jojo Moyesin romaanit
  • …Ja monet muut!

Sekä ääni- että e-kirjoja on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

BookBeatin toiminnot

BookBeat sisältää useita toimintoja, jotka tekevät käytöstä mahdollisimman sujuvaa. Tässä muutamia tärkeimpiä toimintoja:

Kirjojen kuuntelu/luku offline-tilassa

Voit ladata BookBeatin ääni- ja e-kirjoja omalle laitteellesi offline-käyttöä varten. Tämä on erittäin kätevää silloin, kun käytössäsi ei ole internet-yhteyttä (esimerkiksi lentokoneessa). Lataamalla kirjoja omalle laitteellesi offline-käyttöä varten voit nauttia lempikirjoistasi aina.

Toimii Android- ja iOS-laitteilla

Voit käyttää BookBeatia sekä Android- että iOS-laitteella, sillä palvelu tarjoaa sovelluksen molemmille käyttöjärjestelmille. Jos sinulla on Windows-laite, et voi valitettavasti käyttää Bookbeatia. Tällöin suositeltava palvelu on Storytel, sillä se tarjoaa oman sovelluksen myös Windows-laitteille.

Perhetilaus

Jos useat perheenjäsenet haluavat kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja samanaikaisesti, BookBeat tarjoaa myös perhetilauksen. Maksamalla vain 4,90 euroa lisää kuukaudessa voit lisätä ylimääräisen käyttöoikeuden tilaukseesi. Näin voit säästää selvää rahaa verrattuna kahteen erilliseen tilaukseen, jotka kumpikin maksavat 16,90 euroa kuukaudessa. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan BookBeatia ilmaiseksi, klikkaa alla olevaa linkkiä ja kokeile palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan.

BookBeat 14 päivää ilmaiseksi

Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä ne meille sivuston lopussa olevan kommenttikentän kautta.