Nextory ilmaiseksi

Etsitkö striimauspalvelua, jossa voit kuunnella hyviä äänikirjoja tai lukea jännittäviä e-kirjoja? Nextory voi hyvinkin olla etsimäsi palvelu. Alta löydät lisätietoa Nextorysta ja siitä, kuinka voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Kokeile Nextorya 14 päivää ilmaiseksi

Nextory 14 päivää ilmaiseksi

Nextory-tilaus maksaa 13,99–27,99 euroa kuukaudessa riippuen siitä, minkä tilausvaihtoehdon valitset. Palvelua voi kuitenkin kokeilla täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan (kokeilujakso ei edellytä sitoutumista).

Tietoa Nextorysta

Nextory on Storytelin ja BookBeatin rinnalla Suomen suurimpia ääni- ja e-kirjojen striimauspalveluita. Nextory perustettiin vuonna 2013 nimellä E2GO, ja se oli Ruotsin ensimmäinen palvelu, joka tarjosi rajoittamattoman ääni- ja e-kirjojen käyttöoikeuden kuukausimaksun hinnalla.

Ääni- ja e-kirjoja Nextoryssa

Nextorysta löydät laajan valikoiman mitä erilaisimpia ääni- ja e-kirjoja. Valikoima kattaa kirjoja aina lastenkirjoista dekkareihin. Muutamia suosituimpia kirjoja ovat esimerkiksi

  • Lars Kepler: Lazarus
  • Enni Mustonen: Taiteilijan vaimo
  • J.K. Rowling: Harry Potter: Taikuuden historia
  • …Ja monet muut!

Useimmat kirjoista ovat suomenkielisiä, mutta osa on saatavilla myös englanniksi (ja osa kirjoista on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi).

Toiminnot

Nextory on erittäin helppokäyttöinen palvelu. Alla kerrotaan muutamista Nextoryn toiminnoista, jotka parantavat käyttökokemusta merkittävästi.

Käyttö offline-tilassa

Nextoryn ääni- ja e-kirjoja voit ladata omalle laitteellesi offline-käyttöä varten. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla ei joskus ole internet-yhteyttä käytössäsi (esimerkiksi lentokoneessa), voit edelleen kuunnella Nextoryn äänikirjoja tai lukea palvelun e-kirjoja. Fiksua, eikö totta?

Erilaisia tilausvaihtoehtoja

Kaikki käyttäjät eivät välttämättä etsi kaikkein tuoreimpia uutuuksia luettavakseen, tai kenties useampi perheenjäsen haluaisi käyttää Nextorya samalla tilauksella. Juuri erilaisia tilanteita varten Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joten löydät niistä varmasti itsellesi sopivan. Nextory tarjoaa seuraavat kolme tilausvaihtoehtoa: Hopea, Kulta ja Perhe.

Toimii Android- sekä iOS-laitteilla

Nextorya voi käyttää sekä Android- että iOS-laitteilla. Valitettavasti palvelu ei tarjoa omaa sovellusta Windows-laitteille (jos sinulla on Windows-laite, suositeltava palvelu on Storytel, sillä se tarjoaa oman sovelluksen Windowsille).

Kiinnostuitko Nextorysta? Klikkaa alla olevaa painiketta ja kokeile Nextorya 14 päivää ilmaiseksi.

Nextory 14 päivää ilmaiseksi