Tietoa meistä

Tällä sivustolla kerromme sinulle, kuinka voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi Suomessa. On olemassa useita tapoja kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi verkossa. Kerromme sinulle niistä sekä siitä, kuinka pääset alkuun täysin ilmaiseksi.

Tervetuloa – toivomme että viihdyt sivustollamme. Saat yleiskuvan kaikista sivustoista, joilla voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi. Alla kerromme, mistä muusta kirjoitamme tällä sivustolla.

Äänikirjasuositukset

Kerromme sinulle ennen kaikkea, kuinka voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi, mutta ei siinä vielä kaikki. On aivan yhtä tärkeää tietää, mitä äänikirjoja voit kuunnella eri kirjapalveluissa. Siksi kokoamme erilaisia äänikirjalistoja, jotka sisältävät suosituksiamme parhaista äänikirjoista eri genreistä ja aihepiireistä.

Kirjapalveluiden tarkoituksenmukainen käyttö

Kun olet päässyt kunnolla alkuun ilmaisen kirjapalvelun parissa, saatat yhtäkkiä törmätä kirjapalvelussa lukuisiin toimintoihin, jotka ovat sinulle tuntemattomia. Autamme sinua ymmärtämään näitä toimintoja sekä käyttämään niitä tarkoituksenmukaisesti laatimalla jokaiselle toiminnolle oppaan, josta käy ilmi, kuinka toimintoa käytetään.

Laitteet äänikirjojen kuunteluun

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää muistaa, että äänikirjan kuuntelu on elämys, ja tästä elämyksestä kannattaa tehdä paras mahdollinen. Se käy varmistamalla, että sinulla on käytettävissäsi oikeanlaiset laitteet kuunnellessasi äänikirjoja. Autamme sinua valitsemaan parhaat kuulokkeet, kaiuttimet ja toistolaitteet äänikirjojen kuunteluun. Toivomme, että sivustosta ja sen sisältämästä tiedosta on sinulle iloa ja hyötyä.

Löydät meidät myös ruotsiksi ja tanskaksi.